دانشکده فنی و مهندسی
برگزاری مسابقه نجات تخم مرغ توسط انجمن علمی مهندسی مکانیک
گروه مهندسی مکانیک
مسابقه نجات تخم مرغ با هدف تقویت خلاقیت ذهنی، فکری و آشنایی بیشتر دانشجویان با نحوه ساخت سازه ها در 18 اسفند ماه سال 1400با حضور 22 نفر از دانشجویان برگزار گردید.
مسابقه نجات تخم مرغ با هدف تقویت خلاقیت ذهنی، فکری و آشنایی بیشتر دانشجویان با نحوه ساخت سازه ها در 18 اسفند ماه سال 1400با حضور 22 نفر از دانشجویان برگزار گردید. هدف اصلی از طراحی این مسابقات در دنیا کسب ایده هایی برای طراحی و ساخت سازه ها و مکانیزم هایی است که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره های دیگر و همچنین به حداقل رساندن آسیب های وارد بر این کاوشگرها یاری کند.
تخم مرغ به دلیل حساسیت و ظرافتی که دارد، برای اتخاذ ایده های مناسب در این مسابقه مورد استفاده قرار گرفته است، لذا برای شرکت در این مسابقات می بایست سازه های خاصی ساخته شود و تخم مرغ به گونه ای در آن جاسازی شود که با سقوط سازه از ارتفاع 8 متری، تخم مرغ کم ترین آسیب را ببیند و نشکند. دانشجویان با بهره گیری از دانش، خلاقیت و ابتکار، سازه هایی که طراحی و ساخته بودند را پس از ارزیابی و امتیازدهی وزن، خلاقیت سازه و مکانیزم خروج تخم مرغ، توسط داوران، سازه های خود را از ارتفاع 8 متری رها نمودند. در این مرحله نیز هیات داوران با توجه به فرود دقیق در نقطه پیش فرض و همچنین رها سازی و خروج سالم تخم مرغ به تیم های شرکت کننده امتیاز مربوطه را لحاظ کردند. در پایان مسابقه، گروه های اول تا سوم به صورت زیر رتبه بندی شدند:
رتبه اول: اقایان مصیبی، کدخدایی، رمضانی.
رتبه دوم: به صورت مشترک بین دو گروه (آقای پویان آتش فرا، خانم فاطمه سادات حسینی زارع) و (خانم زینب موحدیان، آقای حمیدرضا مجاهد).
رتبه سوم: آقای رضا محبوبیان، خانم ندا اخگری.